miercuri, 19 iulie 2017

Unele reportofoane au si functie spion

Un reportofon nu are cum sa lipseasca din colectia de gadgeturi a unui jurnalist, spion sau oricare alta persoana pasionata de tehnologie. Optiunile sunt nenumarate in magazine, insa pentru a fi mult mai usor sa se ia cea mai buna decizie, oricine poate apela la iUni, unde toate produsele comercializate sunt de calitate si indeplinesc preferintele chiar si pe ale celor mai pretentioase persoane.

Diferite functii

Acestea se pot gasi sub diferite forme, chiar si pixuri, pentru a fi cat mai discrete si au capacitatea de a inregistra voci pe o raza de pana la 6 metri. Mai mult, utilizatorii au posibilitatea de a folosi dispozitivele si pe post de player MP3, memoria interna fiind de 8 GB, suficienta pentru majoritatea nevoilor. Capacitatea bateriei variaza de la un dispoztiv la altul, iar in cazul pixurilor aceasta tine circa 3 ore si se reincarca in cel mai scurt timp.

Usor de folosit

Un reportofon iUni sub forma de pix se foloseste cu usurinta, iar pentru simpla pornire a sa este de ajuns sa se apese butonul de sus si inca o data pentru a incepe inregistrarea. De asemenea, atunci cand bateria se termina, fisierele sunt salvate automat, pentru a nu exista riscul ca acesta sa se piarda. In acelasi timp, pentru a asculta muzica, este suficienta atasarea castilor, iar dispozitivul va trece automat pe modul de player si este oferita posibilitatea de a schimba piesele sau de a ajusta volmul. Pachetele sunt complete si contin reportofonul, un cablu de date cu care acesta se si incarca, casti, cat si manualul de utilizare pentru a fi mai simpla descoperirea tuturor functiilor.

Preturi bune


Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar produsele fie se comanda din cadrul magazinului iUni, fie acestea pot fi testate in showroom-ul din sectorul 3 al capitalei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu