joi, 6 iulie 2017

Hamburg, un oras plin de istorie ce merita vizitat

Zborurile catre Hamburg au loc de pe Aeroportul International Henry Coanda, aeroport aflat la aproximativ 16 kilometri nord de Bucuresti, pe Calea Bucurestilor 224E. Companiile aeriene ce se ocupa de aceasta ruta sunt: Ryanair, Easy Jet, Wizz Air si Hahn Air. Dintre acestea doar Hahn Air ofera zboruri directe, avand o durata de aproape 3 ore.
       Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30  de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului ,30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului.
   Aeroportul Hamburg, cunoscut şi sub numele de Aeroportul Hamburg-Fuhlsbüttel este cel mai vechi aeroport din Germania Acesta a fost oficial deschis in 1911 si este situat la 8,5 km nord-vest de centrul oraşului Hamburg. Pentru a ajunge in oras puteti lua trenul S-Bahn ce face legatura intre aeroport si centrul orasului, durata fiind de 25 minute. De asemnea puteti inchiria o masina de la compania care se ocupa cu astfel de servicii care este aflata la iesirea din oras sau puteti lua un autobuz sau un taxiu pentru a va putea duce exact la hotelul unde veti sta.
     Hamburg, al doilea oras ca marime din Germania dupa Berlin, cu o populatie de 1,8 milioane de locuitori si este una dintre cele mai populare destinatii turistice din tara. Acesta este cunoscut pentru cladirile istorice si peisajele pitoresti.Hamburg mai este cunoscut si drept ''Orasul liber. Numele orasului provine de la primul castel construit aici, din ordinul imparatului Charlemagne in anul 808 d.Hr.. In prezent, Hamburgul, este centrul cultural si economic al acestei zone.  Mai este denumit si ''orasul raurilor'' deoarece prin oras trec multe canale si rauri aducand un pic aminte de Venetia. Orasul dispune si de cateva atractii turistice demne de mentionat: Alterhaus, Biserica Sf. Iacob, Casa Chile. Deichtorhallen, Jungfernstieg, Monumetnul Bismark etc.

     In concluzie putem spune ca Hamburg este un oras plin de istorie si intersant, o locatie ce nu trebuie ratata daca aveti ocazia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu