duminică, 27 noiembrie 2016

De unde putem cumpara camere de supraveghere false

Securitatea este importanta pentru oricine, motiv pentru care putem profita de avansul tehnologic pentru a achizitiona cele mai eficiente sisteme pentru a ne proteja locuinta si bunurile. Insa o solutie foarte practica pentru a tine la distanta musafirii nepoftiti este pacalirea lor prin achizitionarea unor camere supraveghere false, ce le imita foarte bine pe cele reale. Avand un aspect identic si un led rosu incorporat, cu siguranta ca oricine va avea impresia ca are de-a face cu niste camere adevarate, astfel ca s-ar putea renunta la orice activitate ilegala.

Unde se gasesc?

Astfel de produse se gasesc la iUni, iar preturile sunt mult mai avantajoase decat cumpararea unui
sistem de supraveghere real. De exemplu, o singura camera costa circa 50 de lei, iar in functie de locurile esentiale ale locuintei sau spatiului in care se doresc a fi amplasate, pot fi achizitionate, 2, 3 sau mai multe. Aceste camere supraveghere false sunt ideale si datorita faptului ca aduce senzatia unui loc bine pazit si sigur, iar tinand cont de preturi, acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Avantaje iUni


De asemenea, la iUni sunt disponibile mai multe modele, in functie de preferente, de la 35 de lei, pana la 60 de lei, aspectul camerei fiind cel care difera, insa toate au acelasi rol. Clientii pot vedea produsele in cadrul showroom-ului iUni din sectorul 3 din Bucuresti pentru a se asigura ca vor achizitiona ceea ce isi doresc, fie pot comanda direct de pe site pentru a economisi mai mult timp. In plus, la comenzile ce depasesc 499 de lei, se asigura gratuit transportul prin curier, pachetele fiind livrate in cel mai scurt timp direct pana la usa clientilor. Mai mult decat atat, exista posibilitatea ca produsele sa fie returnate in termen de 14 zile, daca nu se ridica la nivelul asteptarilor clientilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu