sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Cu Aerotravel zburam spre Israel foarte ieftin

Datorita faptului ca biletele de avion sunt mult mai accesibile astazi decat in anii precedenti, oricine isi permite sa organizeze o vacanta de neuitat in strainatate, multe dintre zboruri fiind chiar directe. Astfel, calatorii au parte si de mai mult confort, dar si de mai putin timp pierdut, iar tot ce trebuie sa faca este sa isi aleaga destinatia favorita dupa bunul plac. Chiar daca cele mai populare orase sunt cele europene, de la Paris, la Roma, Barcelona sau Madrid, sunt si multe altele care merita vizitate precum Tel Aviv sau Ierusalim.

Apeleaza la Aerotravel

Pentru un bilet avion Israel, se poate apela la Aerotravel, cel mai bun prieten al oricarui calator, deoarece sistemul scaneaza toate zborurile si afiseaza ofertele cele mai atragatoare, fiind foarte usor sa se faca cea mai buna alegere.

Cele mai bune preturi

Capitala Israelului este accesibila prin zbor direct nu numai din Bucuresti, ci si din Iasi, astfel ca in doar cateva ore turistii vor ajunge direct la destinatie, fara alte opriri. Mai mult, zborul este operat saptamanal, iar preturile biletelor sunt foarte bune pe tot parcursul anului, in special toamna, cand este sezonul city break-urilor. In plus, companiile aeriene ce opereaza in Romania isi aloca in fiecare luna cate o zi in care acorda o reducere de 20% la toate zborurile, fiind mult mai avantajos sa se achizitioneze un bilet avion Israel.

O destinatie speciala


Cu alte cuvinte, aceasta este o ocazie ideala pentru oricine sa descopere o cultura noua, care pana nu demult nu era foarte accesibila, iar pasionatii de istorie si religie, cu siguranta nu ar trebui sa rateze orasele minunate ale acestei tari. In ciuda dimensiunilor sale modeste, tara gazduieste o populatie de peste 8 milioane de locuitori si promite activitati pentru toate gusturile si pentru turisti de toate varstele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu