joi, 22 septembrie 2016

Unde putem gasi cazare dar nu la hotel

Singura metropola a tarii este vizitata de un numar foarte important de turisti pe toata durata anului, insa majoritatea celor care isi programeaza o vacanta aici, se orienteaza in primul rand pentru cazare ieftina in Bucuresti. Pretul cazarii reprezinta poate circa 30% din suma totala alocata unei vacante, motiv pentru care nu este de mirare de ce cei mai multi dintre turisti isi doresc sa se orienteze catre locurile mai ieftine.

Alternativa la clasice

Solutii in acest sens se regasesc pe intreaga suprafata a municipiului, insa nu oricine vrea sa aiba cazare intr-un colt al orasului, iar punctele sale de interes sa se afle in partea opusa, motiv pentru care, pe langa unitatile de cazare clasice, hotelurile si pensiunile, o solutie mai buna in acest sens este reprezentata de regimul hotelier
.
O multime de avantaje

Aceasta varianta este foarte avantajoasa din mai multe puncte de vedere. In primul rand, oaspetii vor putea face economii de pana la 40% numai la tariful de cazare, iar tinand cont ca fiecare apartament sau garsoniera dispune de propria bucatarie, este mult mai usor, dar si mai ieftin sa servesti masa, fara sa mai mergi la restaurante.

De asemenea, o camera de hotel nu dispune de o suprafata mai mare de 15 metri patrati in cele mai bune cazuri, in timp ce cea mai mica garsoniera disponibila in Bucuresti propune minim 25 de metri patrati. Cu alte cuvinte, oaspetii se pot bucura de preturi mai mici, conditii mai bune, mai mult spatiu, iar anumiti proprietari chiar permit si gazduirea animalelor de companie, astfel ca prietenii nostri necuvantatori nu mai trebuie lasati acasa pe perioada vacantelor. Aceste apartamente ce pot fi inchiriate in regim hotelier se regasesc pe toata suprafata capitalei, in orice zona, insa ofera si conditii pentru toate gusturile, echivalentul a doua, trei, patru sau cinci stele, astfel ca cei care cauta cazare ieftina in Bucuresti, o pot gasi cu usurinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu